De Floreffe, waar u kunt genieten van het lekkerste en het mooiste van de streek

In De Floreffe kunt u even ontsnappen aan alle stress en drukte. Deze bed & breakfast is een verborgen parel waar u tijd kunt maken voor uzelf in het prachtige decor van de regio Overpelt.

Deze bed & breakfast is er voor iedereen. Zowel reizende zakenmensen als rustzoekende  gezinnen, groepen en toeristen zijn van harte welkom in de warme, rustgevende sfeer van De Floreffe.

Laat u culinair verwennen

U krijgt een persoonlijke behandeling van gastvrouw Heidi, aangepast aan uw behoeften en wensen. De warme ontvangst en de rijkelijke maaltijden getuigen van haar inzet en gedrevenheid om van uw verblijf een feest te maken.

De ruime kamers zijn stijlvol en goed uitgerust. Er zijn er tien, elk hebben ze hun eigen karakter. Zo zijn er bijvoorbeeld de Safarilounge, de Flowerlounge en de Yachtlounge. Een zachte nachtrust is gegarandeerd dankzij de kalme omgeving.

Geniet van het groene Limburg

En dan zijn er de prachtige fiets- en wandelroutes in het bosrijke Limburg. Heidi stippelt niet alleen zelf routes uit, ze legt haar gasten ook uit wat er te zien is en waar ze terecht kunnen voor een hapje en een drankje.

Contact opnemen

De Floreffe in Overpelt zal een onvergetelijke indruk maken op u. En na uw verblijf in Overpelt keert u helemaal ontspannen en gezond weer terug naar huis. Neem dus gauw contact op met Heidi als u vragen heeft of een kamer wil reserveren. Bekijk ook onze fotogalerij, zo krijgt u een beter beeld van deze unieke bed & breakfast.

Back to Top